Farväl blogg.se

Adjö fina bloggen, du har funnits här för mig i år och dagar men nu har tiden kommit att byta. 
 
 
Om ni klickar på bilden hittar ni min nya blogg. Hoppas vi ses där. 
 
Puss! 

2014-05-25 | 16:35:11 | Det mesta | 0 Kommentarer

Från överviktig till träningsknarkare.

Vart ska jag börja? Kanske i en ände? 

 
Ände nummer 1, 89,6 kilo tung, nästan IG i idrott och hälsa.
Midjemått på 101 cm. 
Sommaren 2011
 
 
 
 
Sommaren 2014, tränar 6 dagar i veckan, allt från spinning, parkour och cirkus.
84 cm i midjemått, 71 kg, inget ohälsosamt fett kvar på kroppen. 

Hade någon gått fram till mig 2011 och berättat för mig att jag skulle sitta på ett spinning-pass en av de varmaste dagarna vi har haft i år och svettats så det rann, hade jag skrattat. Jag skulle inte trott dem! 
Hade någon komit fram till mig och sagt att 2014 är året du bestämmer dig för att äta 'rent' och börja slopa onödigt socker ur vad du äter, hade jag sagt 'Jaa glöm och dröm' och hade någon sagt att jag skulle hitta mig själv, och jag mig själv inte var att se ut som någon clown eller ett emo hade jag frågat om personen var dum i huvudet. 
 
Men här står jag, jag har blivit personen jag aldrig trodde jag skulle bli...och vet ni vad? 
Jag älskar det. 
Träning är mitt liv, hälsosam mat har blivit matporr för mig och jag mår bättre idag än vad jag någonsin gjort.
 
 
Det är bara 3 år mellan fotona (drygt) på tre år har jag möjliggjort det omöjliga. Jag har gått från sockerknarkare, till träningsknarkare.
 
Livet är härligt ibland. 
 
 
 

2014-05-24 | 13:45:00 | Loosing weight | 0 Kommentarer

Hej...

Hej, jag heter Sanna och det här är jag. Genom alla åren jag har levat här på jorden har jag gått igenom fler stilar än vad du orkar räkna. Vissa har jag bytt ut efter bara ett par veckor och vissa har stannat kvar ganska länge. 
Det här är jag! 
Jag är varken emo eller normal, jag är varken punkare eller medelklasssvensson jag har influerats ifrån alla stilar jag har på nacken till att skapa...mig. Jag är inte helt säker på vem jag är än, det tror jag tar mer än dryga 18 år, det kanske tar 28 eller 38 år att hitta vem du är. Men just nu är kvinnan över mig jag.
(Insåg precis att jag har samma tröja på båda bilderna) 
 
Vem är du? 
Det är jättesvårt för mig att svara på, är jag min politiska åsikt, mina personliga åsikter och värderingar eller mina erfarenheter? Jag är jag, sedan är det nog. 
Jag är tolerant mot vissa saker och intolerant mot andra. Till exempel 'estet-skämt' jag avsykr dem, som om esteter skulle vara på ett speciellt sätt. Jag älskar helhjärtat och intenstivt, älskar böcker och träning. Förundras över mänsklighetens ignorans och skriver mycket. 
 
Hej, jag heter Sanna.

2014-05-19 | 18:11:21 | Det mesta | 0 Kommentarer

Girls with guns on LSD

Tjoho alla där ute. 
Jag har tänkt...jag har nog blivit en träningsnarkoman på riktigt. Värmen ute gör det svårt för mig att leva, jag tror inte att jag är avsedd för värme, föredrar vinter och höst. Men att då sitta inne i en varm lägenhet blir omöjligt för mig, så fast idag är min vilodag drog jag ut 2,5 km på inlines. 

Bara på två tre månader har jag tappat nästan 5 kilo fett. Vilket är asgutt. Det har blivit ganska stor förändring, inte minst sedan jag har överviktig. 
Kvällen är fylld med jobb, har mail att skicka ut och manus att skriva, det ska bli så grymt roligt att ha audition den 2:a Juni. Är mycket mycket taggad. 

 Det var förresten Jenny Challenge igår, här har ni mig och ES12C; 
 
Tack för mig den här fredagen. 
 
 

2014-05-16 | 17:18:33 | Det mesta | 0 Kommentarer

När ord inte räcker till.

Har ni ibland den känslan? 
Av att inte hitta orden till vad ni känner, att inte veta varför det känns som det känns? Att stå helt tyst innuti och ändå skrika tyst så att det känns som att lungorna ska brista.
Orden känns gamla, utdragna, uttjatade. Inge värdefulla, trots att det är allt mina tankar kretsar kring. Fast det såklart, just nu känns det som att tankarna är överallt. En tanke här och en där. 
Det blir ett slags tankemässigt kaos. Vissa tankar är fokuserade, andra virrar runt, andra håller mig vaken om nätterna. 
En liten fundeare. 

2014-05-14 | 23:18:40 | Det mesta | 0 Kommentarer