Samsam åter i sin lya

 
 
Ja det är som ryktena säger...Kapten Samsam har återvändt till Kalmar! 
Var på Bråvalla igår vilket var.....HELT JÄVLA UNDERBART! 
 
Green Day, All Time Low, Bullet For My Valentine...är bara några av de fantastiska jag såg igår. 
Jag mådde bättre jag har gjort på månader och var gladare än jag kunnat föreställa mig!!! 

Dessutom vinkade Jack till mig för jag skrek efter honom och hade pirathatt på mig. 
 

2013-06-29 | 18:34:52 | Green Day | 0 Kommentarer

Lite vackra bilder här ifrån Norrland.

 
Baklänges ifrån våran resa ifrån Kalmar till Norrland där jag nu befinner mig, kort sagt....det har varit helt jävla underbart, hela resan. Midsommar var awesome och inspelningarna har varit underbara, jag har träffat massor utav härliga människor, visserligen sovit ganska dåligt men det har varit värt det helt klart! 
Fått en 'lillasyster' och fått massa vackra bilder. 
 
 

2013-06-23 | 22:41:35 | Det mesta | 0 Kommentarer

Vad ska jag skriva?Som alltid när jag gör inlägg som ovanstående så har jag inget att skriva, eller så har jag saker jag vill skriva men inga ord att säga. 
 

2013-06-15 | 16:51:21 | Inspiration | 0 Kommentarer

Vem är jag?

Jag har ångest! 
Jag har vanlig ångest, beslutsångest och panikångest som är mitt egna personliga helvete. 
Ångest är verkligen inte det gulliga, fnittriga lite små awkwarda man gärna vill få det att tro, får jag panikångest gråter jag så jag skakar. 

Men nu behöver jag få berätta vem jag är, resan jag har gjort och hur jag kommit att hamna där jag är idag. 
Detta är jag...eller ja det var jag för ganska så många år sedan. 
När jag var 4 seprarerade mina föräldrar otroligt oväntat för mig, och i mina ögon var det min pappa som lämnade oss. 
Jag har alltid älskat sötsaker, det gör jag fortfarande bara i kontrollerad mängd, när jag var yngre kunde jag äta 10 tårtor och fortfarande vilja ha mer (i alla fall känns det så) 
Så det är ingen hemlighet att jag var ett ganska knubbigt barn...tyvärr var det inte så accsepterat i lågstadiet och det var tydligen otroligt roligt att skrika 'GRIS', 'KÖTTBULLE' & 'FETTO' efter en 7:åring. 
Den skolan jag gick på var kort sagt hemsk. 
I 3:an slog lärarna ihop A och B klassen vilket gjorde att jag hamnade i samma klass som de som mobbade mig. Läraren satte mig längst fram så att jag inte skulle störa...när killarna skjöt pappersbollar i nacken på mig och jag blev arg...blev jag tillsagd att vara tyst, jag störde de andra. 
Jag var jobbig och annorlunda, killarna som mobbade mig försvarade min lärare. 
Jag hade inga vänner och satt ofta längst bak på skolgården och lekte ensam...satt och pratade med mig själv. 

I 4:an bytte jag skola till en mycket bättre skola men då hade jag redan fått alla härliga minnen som skulle komma att sabba ganska mycket. 
4-5-6 gick bra, jag mådde bättre än jag hade gjort på min förra skola. 
 
Sedan var det dags för högstadiet, alla tjejer började läsa tidningar som 'cosmopolitan', 'frida' and what not...då begick jag revolt helt och bestämde mig för att vända mig helt bort ifrån deras så som jag såg det då 'barbie värld' 
 
Jag blev någon som inte var jag, men början på att bli jag, men just för att jag var så annorlunda...fann jag mig återigen utanför...och det var här det verkligen började stupa utför. 
Jag var överviktig...det var ingen hemlighet...och jag mådde dåligt över det, men jag åt för att jag var ledsen och var ledsen för att jag åt...inget blev bättre...då började jag självskada. 
Jag gick helt enkelt ner i ett hemskt beroende som skulle kosta mig ganska mycket. 
Jag skar aldrig för att jag ville få uppmärksamhet utan för att jag ville få bekreftelse på att jag var värd något...för någon! 
För annars...vad skulle jag då göra på denna jord, tanken kom på tal många gånger i mitt huvud...om jag faktiskt skulle göra det men...uppenbarligen är jag fortfarande här idag. 
I 9:an började vi alla komma underfund med vilka vi verkligen var och jag började dra mig ur det riktigt grova punkandet och hittade stilen EMO, vid detta laget hade jag gått på BUP i över ett år och fått samtalsterapi, jag hittade tillbaka in i klassen och livet såg ut att bli mycket bättre, det var även under 9:an som mitt intresse för kroppsmodifiering växte fram och jag insåg att jag verkligen ÄLSKADE piercingar och tatueringar. 

 
Hur underbart jag fann det att uttrycka mig med hårfärg etc. 
Jag hade även då börjat banta, för jag behövde gå ner i vikt, så enkelt var det. 
 
Under 9:an förlorade jag ganska många vänner utan att jag riktigt visste om det förrens 9:an var över. 
Några av dem stod jag väldigt nära men så som jag tänker så var de inte menade i mitt liv, tyvärr gjorde en speciell händelse där en av de vänner jag trodde var en av mina bästa sa att jag borde åka in på mentalsjukhus (han menade det) att min ångest blev värre. 
Jag var otroligt rädd att vara jobbig, kläningig, kräva för mycket av folk, att de skulle vara sociala med mig, prata med mig, veta att jag fanns där. 

Fram tills höstlovet i 1:an gick jag på IB...återigen gick det utför med denna gången inte på grund av personer. 
Jag belv så stressad av programmet att jag fick otroligt mycket och stark migrän och även för att dämpa stressen började jag skära mig igen. 
Denna gången såg jag till att ingen visste det. Då jag åkte tåg varje dag, även när jag var sjuk och fick lämna skolan gjorde det att jag ofta var illamående, när jag väntade på tåget med spränghuvudvärk längtade jag så mycket att det låter sjukligt att prata om det, att kräkas. 
Min panikångest och min prestationsångest blev värre jag grät mig själv till sömns oräknerliga gånger för att jag kände att jag aldrig skulle klara 3 år utav den stressen, jag stod på kanten med mig själv och var beredd att ge upp, självklart berättade jag inte det för någon...det hade ju varit idiotiskt...men just då...innan ljuset kom som en bil genom natten var jag beredd att ge upp...att släcka lampan, att säga godnatt. 

Sedan kom estet! 
Samma vecka jag bara gick med tankarna att ge upp hälsade jag på en ny linje, i Kalmar på Jenny Nyströmskolan...estet teater, med ES12C. 
Denna klass...denna underbara klass blev min räddare i nöden. 
Tack vare att jag bytte klass kan jag skriva detta inlägget, berätta om min resa och om allt som hänt. För en gångs skull kände jag mig inte som ett freak, som ett djur på cirkus. Jag vågade vara mig själv, jag mötte människor som jag blev så nära som jag aldrig kunnat drömma. 
Sara, Alexandra, Annie och Alle. 
Tack vare att jag började på Jenny skaffade jag EC (som jag lagt ner nu) och via det träffade jag mitt ex, som nu är en av de närmaste vänner jag har, en kille jag är oerhört tacksam att jag är vän med. 

Dock hänger mycket kvar, ifrån början av det ni läste, jag tror inte att människorna på Lindö, 7-8-9 åringar trodde att en 16-åring skulle bli så ärrad som jag är idag men det är tack vare vad de skrek efter mig i korridorerna, att de sköt pappersbollar på mig, att de skrattade bakom ryggen på mig som jag inte vågar gå med linne ute på stan, som jag är rädd för att jag inte kommer bli älskad och som jag ständigt är rädd för att jag är jobbig. 
På grund av att de mosade min självkänsla ledde det mig in i självskadeberoende och psykisk ohälsa.
 
Men tack vare all underbara människor i mitt liv är jag på bättringsvägen, jag vågar lita på folk, min ångest blir bättre. 
Jag har denna underbara flicka
 
som jag kan ringa när som. Jag har vänner runt om mig som jag pratar med varje dag, och tack vare dem såg jag mig idag i spegeln och sa 'damn I'm sexy' 

Detta är jag. 
och jag skulle inte för en sekund ändra på det. 


 
 
 
 
 
 

2013-06-15 | 01:44:09 | | 0 Kommentarer

Red riding...bat??

 
Så...japp, jag valde att gå tillbaka till rött, det är en hårfärg jag tycker passar mig, 4:e gång jag är rödtott igen så nu tänker jag stanna är, jag trivs med det, jag ser...rimligt vuxen ut (om jag inte gör muppminer) och jag känner mig jävligt attraktiv i det! 
Igår var en ganska horribel dag, migrän, var arg på brorsan samt ledsen så vid halv 11 på natten gick jag hem och sov hos mormor. 

Men nu är det sommarlov! Och som grädde på moset börjar en av mina favoritfilmer snart på tv :3 
Ska jobba vidare med Matildas header, den skulle varit klar igår men tack vare min migrän...sket det ju sig ganska bra :/ 
Härligt samsam, jävligt härligt. 
Förresten....jag tog av mig alla hårfärlägningar, tog av mig gördeln och tog bort sminket, så för alla er som vill se fler bloggare vara 'naturliga' 
Här är JAG
 
japp japp
 

2013-06-14 | 21:59:47 | | 0 Kommentarer

Vänta spola tillbaka

Jag är rädd att jag inte förstår vad som händer...huston...snälla kan någon spola tillbaka...ni tappade mig halvvägs...men nej resan bara fortsätter tills att jag inte ser tåget längre...ni lämnade mig kvar, på min egna resa
 

2013-06-12 | 21:40:07 | Det mesta | 0 Kommentarer

Q&A med captain Samsam

 
 
 
 

2013-06-11 | 15:33:52 | FAQ | 0 Kommentarer

Life...at the moment according to the captain.

 
 

2013-06-11 | 10:33:10 | Inspiration | 0 Kommentarer

Mad Hatter på äventyr.

En gång ville den lilla Mad Hattern gå på promenad i solskogen...så hon gjorde det. 

 
 

2013-06-10 | 22:15:55 | | 0 Kommentarer

*instert kreativ rubrik*

Låter Valdosta EP fylla mitt rum, hade velat dansa runt i regnet men det kom aldrig så mycket...
elendiga väder D: 
BESTÄM DIG! 

Snackat med Poppe en hel jävla massa idag, han var den enda som tydligen ville prata med en idag. Inte för att jag misstycker, han är en av mina närmaste vänner. 
I morgon inleds sista veckan i 1:an...vilket är smått läskigt. 

Har annars mest hängt runt på internet, dyrkat Veggie Schnitzel på konsum...suget....some day I shall eat you! 
Och skrattat åt bilder som denna
 
Idag har dock varit en sån där dag jag har velat vara med någon annan än familjen, oh well. 

2013-06-09 | 19:25:34 | Det mesta | 0 Kommentarer

Vad vill ni läsa om?

Jag ser att jag har läsare, jag vet om det...men ni märks inte av. 
Ni bara lurkar som små osynliga lemurer. 

 
Ni bara existerar, som ett mentalsjukhus. 

SÅ NU FRÅGAR JAG ER! MINA UNDERBARA LEMURER!
 


Vad vill NI läsa om, vilka videor vill ni se, hurdana äventyr vill ni veta av. 

För i all ärlighet...att bara skriva på en vägg gör att man tappar suget ganska mycket...

2013-06-09 | 12:10:34 | Det mesta | 2 Kommentarer

Lite mysig inspiration
2013-06-08 | 21:23:42 | Inspiration | 0 Kommentarer

Dagens...

Hur jag valde att se ut idag, bytte dock ut mina shorts mot ett par långbyxor för det bidde lite kyligt. 

Var ute och körde idag, stadstrafik. OwO 
Det var faitksit lite stressande och någon bilistjävel tutate fast jag hade skylten på. 
So fuck them! 


Smink ifrån
Smashbox/Face/Eccotools/Various/L'oreal

Kläder ifrån
London-Punky fish/New Yorker

 

2013-06-08 | 14:48:02 | | 0 Kommentarer

Hade ni kunna ana?


 
Jag presenterar Sanna ifrån 2011. 
Hade nu kunnat ana? Att för 3 år sedan var detta jag! 
3 år av slit och släp, bantining och motion. Men nu börjar även denna resa gå mot sitt slut, jag är inte överviktig längre, jag är inte tjock, inte heller ligger jag i riskzonen för jag har en aktiv livsstil. 
För nu är detta jag
och lyckligare än jag är nu har jag nog aldrig varit. 

2013-06-07 | 18:52:59 | Loosing weight | 0 Kommentarer

Mer ifrån London


Världens sörtsta tusenbladsbakelsen som jag och Bambi var fast 100% beslutna om, skulle ner i våga magar! 
Efter mycket om och men...lyckades vi ^^

Märker ni att jag gillar att ge kameran fingret???? O.o 

Det finns inget vackrare att fota än ren glädje. Humming Bird Bakery...och ja jag vet att jag ser ut som en fem-bot (om du vet vad det är så är du awesome)


Fladdervaddet fann sun syster <3

2013-06-07 | 16:21:52 | London 2013 | 1 Kommentarer

Pet peeves!

Det finns vissa saker människor gör som antingen får mig att gnissla tänder av irritation eller ger mig en rejäl klump i halsen, här är några av dem. 
 
vad får dig att gnissla tänder? 
 

2013-06-07 | 11:48:48 | | 0 Kommentarer

London var underbart.

Jag har ju knappt ens nämt London för er. Inte bra alls! 
Fast med massa som händer runt om så blev det väl så. Nu kommer i alla fall London Maj-Juni  för er :3 

Hela resan började med tåg...tåg i 4 långa timmar från Kalmar till Köpenhamn. 
 
Detta blev i alla fall shoppingen ^^
Massa underbara kläder, smink, mobilskal, godis och saker jag kommer fråga mig varför jag köpte om 4 månader ^^

Dock kan jag erkänna att vissa saker satt bättre än jag väntat mig.
 Tröjan fick jag i Julklapp, den är ifrån Drop Dead dock köpte jag mina nya leggings som jag har på mig nu denna gången. Köpte dem på Punky Fish för 15 pund 
Dessutom chillade jag med min nya bästa vän Rex på Ripley's belive it or not. 
Han ville dricka te för han är en Tea-Rex men jag ville hellre sitta i min gigantiska gungstol ^^

Maten var underbar! Det visste jag ju redan men det blev mer tydligt denna gången. 
Jag, Sara och mamma åt på Jamie Oliver's pop up precis vid Picadilly, Happy Cow Veggie Burger blev min frälsare. 
Som sagt, underbar mat!!!! 

Dessutom var konserten oförglömlig men den historien tar vi en annan dag :* 


 

2013-06-06 | 20:11:12 | London 2013 | 0 Kommentarer

Lite smårädd

 
Jag har verkligen inget att blogga om.
allt låter bara feligare än en getabock på en epatraktor. 

Vilket är skumt, normalt jag har 1000 saker och åsikter att skriva om, jag antar att det har att göra med att jag är lite kaotisk just nu. 
Jag har jobb att göra, jag har jobb i sommar som ska göras, jag försöker få ihop samtal, socialt liv etc etc. 

Det känns som att jag glider ifrån människor jag inte vill glida ifrån och samtidigt slutar bry mig om andras tycke om mig (vilket är bra egentligen) 

Oh well, livet är väl lite överallt just nu. 

2013-06-05 | 21:54:44 | Det mesta | 0 Kommentarer

Livet på en pinne.

 
jag håller på att redigera en haulvideo men mycket har hänt idag och jag har fortfarande mycket att göra ^^
Har teater och ska äta mat innan jag hinner lägga upp den. 
Jag gick till bodyshop idag och fick en ansiktsbehandling och makeup rådgivning :D 
Yiippie vad bra det blev, jag blev helt hänförd av vad de hade gjort!! 

Jag har nu återvändt ifrån teatern, jag råkade lämna datorn på standby utan att fixa inlägget....för samsam har IQ som en frusen fiskpinne -.-
Oh well, video snart <3

2013-06-04 | 21:48:13 | Det mesta | 0 Kommentarer