Life update 2

Det käns som att det vardaliga bloggandet inte flyter på så bra, som att alla småsaker man gör med sitt liv bara är oviktiga för allmänheten att läsa. Tidigare i mitt tänkande har jag sett mitt bloggande som 'tespill' eller 'kaffespill' på en vit duk.
Låt mig förklara för er för det är inte så udda som det låter. Tankar och ideér, åsikter som samhället och intressant händelser jag kan dela med mig av, videos och texter om sådant som är intressant inte bara dagliga livshändelser, utan istället för en blogg varje dag kanske en blogg varje söndag eller fredag eller liknande, lite mer sammanfattat än 'idag har jag' 
Det tror jag att jag inför. 
EN BLOGG VARJE FREDAG OCH SÖNDAG
(ÄVEN KALLADE LIFE UPDATES) 

Sedan kan det självklart tillkomma bloggar då något spännande händer men de 2 är spikade från och med nu! 
Jag vill kunna erbjuda er kvalitet och inte bara att ni ska få lite varje dag, tänk er varje fredag och söndag 1 inlägg med ENORM kvalitet! 
UNDERBART VA? 

Men så kör vi då! 

Igår tog jag efter mycket om och men bussen ut till Ålem för att umgås med underbara Sara. 
Hon har varit iväg hos sin pojkvän i Sölvesborg och sedan campat samtidigt som jag umgåtts massa med Filip och fyllt år så vi har inte kunnat ses så mycket, men igår var det dags att ändra på detta! 
Som alltid kan jag garantera att vi var onormala och underbara. (Det är det enda vi vet hur vi ska vara ^^) 
Åkte dit runt 14-tiden vi köpte massor av chips, godis och glass och satt sedan ute, pratade, gick på äventyr och åt grillat! Sara tog även en helt underbart vacker bild utav mig som ni ser här..
 

 

Idag är en helt vanlig slapp-dag, jag och mor min gick en stund på stan där jag plockade up en fräsh bodymist ifrån Body Shop, det blev grapfruit som jag har älskat och avundat sedan den kom till butikerna, det är en underbart fräsh doft, inte så påträngande (perfekt för mig som är grymt överkänslig mot parfym) 
Hittade även ett nytt kosmetika eller ja...(shampo, dushkräm och handkräm) märke, vet inte vad det heter, för jag köpte inget, men helt parabenfritt, inga animaliska produkter och inte testat på djur! HURRA FÖR MÄNSKLIGHETEN!
 
Också...jag måste fråga, är det bara jag som ibland tycker att det är konstigt att vi faktiskt byter varor mot....papper....PAPPER! 
Oh well, det vara bara en liten tanke som slog mig idag. 

Jag har även märkt att jag läser en blogg väldigt mycket idag och jag tycker den bruden ska få lite props! Hon driver en störtskön blogg som jag läser varje dag. 
       
 
 

Carolina som driver bloggen har en ashärlig stil, skriver bra saker, har coolt hår och jag tycker helt klart att ni ska kolla in hennes blogg! 

Okej? 

OKEJ!!

Ni hittar till hennes blogg genom att klicka på hennes header! 
 

 
I morgon är det dags...ÖLANDS DJURPARK!!! Jag Sara och Alexandra blir det som åker, det ska faktiskt bli superroligt, vi ska titta på djur, åka karuseller coh bada på badlanden de har där! 
Vädret ska bli underbart, soligt och varmt så det kommer nog passa perfekt till imorgon. 
Hoppas bara inte massa ungar har urinerat i poolarna.....det vore ju lite....äckligt! 

Jag är inte en 'sån' som avskyr barn...men jag minns (CONFESSION TIME) att jag brukade kissa i pooler när jag var liten, för man ville inte gå upp...och gå på toa...och så mycket tror jag inte ungdomen (eller ja...barndomen) har ändrats. 
 
Jag har faktiskt inte varit där på drygt 3 år, det brukade vara min och min faders tradition att åka till Ölands Djurpark varje år men då våran relation ligger i rännstenen så får jag väl ta upp den med mina underbara vänner, eller hur? Det kan väl funka lika bra, dessutom så har jag ju Alexandra och Sara med så jag antar att...vi kommer åka...barnkaruseller en massa. Så vi känner oss vuxna! 
Så I morgon bitti kommer mitt blekblåa sockermonster (sara) hit och så tror jag vi möter upp fröken Alexandra på Öland (då hon faktiskt bor där) 
Tänk om jag träffar er där?? (Lemurer) 

På tisdag har jag och Filip månadsdag och vi ska ses för första gången på 4-5 dagar (JA JAG SAKNAR HONOM SOM FASIKEN!!!!!) 
Han kommer på morgonen vilket kommer bli underbart och sen vid halv tio då mörkret infaller ska vi gå på Bio. 
Vi skulle ha gått på Dumma Mig 2 men...då fina underbara biostaden inte har fixat så att filmen går på tisdag tänkte vi om. Filmen vi ska se är nämligen...
 

Detta är en film jag har velat se sedan jag såg en enorm plansh för den i London...det var lite mer än en månad sen...det tog den en månad att komma till Svenska biografer...JUNE 7TH!!!!!!!
Det är snart 2 månader till och med! 


‎1tim 25min‎‎ - Klassad 15‎‎ - Sci-fantasy/Thriller/Rysare‎‎ - engelska‎
Regissör: James DeMonaco - Medverkande: Lena Headey, Ethan Hawke, Max Burkholder, Edwin Hodge, Rhys Wakefield, Tony Oller, Adelaide Kane, Tom Yi

Om du under EN enda natt om året kunde begå alla tänkbara brott, utan att detta skulle få några som helst konsekvenser, vad skulle du göra då? Under denna natt kommer en familj att testas i hur långt de är beredda att gå för att skydda sig själva när ondskan utanför tar sig in i deras hem.
 


Nedanför ser ni även trailern men kom ihåg att det är 15årsgräns, känn dig själv och dina gränser, gillar du inte skräck snälla titta inte på trailern! 
 
 
Jag ser i alla fall fram emot den väldigt mycket, vilket jag hoppas Filip gör med, för jag vill inte att han går på filmer han inte vill! 
Eller någon annan heller för den delen! 
 
Sedan hoppar jag direkt till Torsdag för jag vet inte vad onsdagen bjuder på. 
Men på torsdag blir mamma min 55! 
Det kommer bli jättekul att fira henne och se henne glad, älskar henne så mycket! 
 
Men det var denna updaten, nu är det bara att vänta på att Fredagen kommer för nästa som jag kallar Life Review! 
Det är då jag tänker brätta hur det har gått i veckan, vad som gick bra, mindre bra eller helt åt helvete! 

Men vad tycker ni om det nya systemet med 2 bloggar i veckan? 
Lämna gärna en kommentar ^^
 

2013-08-04 | 15:56:32 | Life updates | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Mikazuki Chan

Sv. tack owo

Din är inte heller så dum :D
Vääldigt rosa cxx

2013-08-05 // 12:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback