Ideal

Dagens TOPIC är du ideal. Alla har vi ideal men idag ska jag prata om Ideal på oss personer. Kärlek kommer vara inblandat eftersom det är ofta det som STÄLLER ALLA IDEAL.
  • Att säga att samhället bara sätter ideal på tjejer är ren och SKÄR LÖGN, killar har lika mycket ideal om inte mer. Tänk på det.
En tjej: Smal, stora tuttar ( inget av dessa saker är svåra att uppnå bränna fett och ifall du inte har stora tuttar stoppa BH:n med något...)
En kille: Muskler, snygg ( Muskler krävs det att man BYGGER upp och för detta måste killarna träna mer för att få dessa muskler som NI tjejer eftersträvar)
  • Tjejer vill alltså ha en blandning av Jedward och Arnold
Muskler som detta och utseende som dessa?
Är det vad ni söker?? Allvarligt?
  • Tur då att det finns folk som jag :D Jag följer INTE SAMHÄLLETS NORMER OCH IDEAL! Jag har inte heller samma ideal på killar, JAG HATAR MUSKLER! Sjukt avtändande och äckligt!!! :(
  • Sedan dessa jävla MASSIVA EGON många killar har, sjukt oatraktivt!
  • Mitt ideal undrar ni? Tja ifall ni inte redan visste det
  • En riktigt smart kille som är sådär Socialt akward är det mest charmiga som finns enligt mig :)
  • Finns inget gulligare :D
Så då har vi det avklartat.

2012-02-05 | 15:13:54 | | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» ellen

Svårt att ge sig på ett sådan brett ämne. :) Att dra in Schwarzenegger och bögkillarna från Irland och påvisa detta som någon form av ideal, för vem undrar jag? Att killar har stora egon, är detta en generellt problem tycker du? Testosteron och östrogen är två olika former av könshormon, manligt och kvinnligt. Vissa killar har mer testosteron än andra och blir därför, helt naturligt, mer alfa än andra, precis som det är i djurens värld. Har kollat igenom din blogg och ser att du försöker banta, då vill ju du också vara smal? Ta inte detta som någon personlig kritik, undrar bara hur du tänker, du sänder ju ut dubbla signaler. Såg även att du sett Jeremy Sumpter som din idealkille, googla honom. Han har en hel del "äckliga" muskler.

2012-02-12 // 12:35:13
» ellen

Förstår inte detta hat mot dessa sk "ideal" bara. Istället för att lägga energi på att hata vältränade killar och smala tjejer kan man ju bara le och vara nöjd med sig själv. Folk med komplex gräver ner sig i att hacka på saker de aldrig kommer få.

Okej, tänker inte gå in mer på det. Din ensak. :)

2012-02-12 // 13:20:44
» ellen

Förstår hur du tänker, men alla har ju faktiskt ett val? Finns ingen anledning att hacka på dem som vill "passa in", det är ett beslut man tar själv. Idealen idag är inte skinnybitch, ofta är dessa smala människor vältränade. En tränad kropp ger ett sunt och hälsosamt intryck, du mår bra på insidan och detta syns på utsidan. :) Folk i denna delen av världen blir bara fetare och fetare och resultatet av detta - vi mår sämre. Visst, man ska absolut känna att det är okej att se ut som man gör, man ska inte inbilla sig att man inte är okej bara för att man inte är superfit. Att offentliga personer opererar sig osv osv är deras val, inget vi kan påverka. Att folk sen snappar upp detta och misstolkar är synd.

2012-02-12 // 13:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback